Novastar naar de Melkweg (Extra concert)

Ticketmaster
Novastar naar de Melkweg (Extra concert)
Novastar naar de Melkweg (Extra concert)

Omdat de shows van 13 en 14 mei in no time waren uitverkocht hebben ze er nog een extra show aan vastgeplakt!

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because, Lost & Blown Away, ‘The Best Is Yet to Come’ en natuurlijk de bloedmooie klassieker ”Wrong’. In 2014 bracht Novastar met ‘Inside Outside’ zijn laatste studio album uit. Joost Zweegers werkt op dit moment aan nieuwe nummers die hij in de loop van 2018 zal delen en met band zal voorstellen, waar van de onlangs uitgebrachte single ‘Home Is Not Home’ de eerste vrucht is.

Novastar
Datum: 12 Mei (extra concert)
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster