The New Power Generation naar Paradiso

Ticketmaster
The New Power Generation naar Paradiso
The New Power Generation naar Paradiso

Prince vormde in 1990 een nieuwe band om zijn toch al succesvolle carrière een nieuwe boost te geven. Een band die, blijkt later, inderdaad nieuwe krachten uit de zanger naar boven wist te halen. The New Power Generation was geboren en tourde met Prince totdat 3rdeyegirl het stokje in 2013 tijdelijk overnam. Tijdelijk, want twee jaar laten herenigden de leden weer met His Royal Badness om zijn 39e en laatste studioalbum ‘Hit n Run Phase Two’ op te nemen.

Na het overlijden van de zanger eert The New Power Generation Prince tijdens de ‘Celebrating Prince’-concerten, met een show die de virtuositeit van de koning van Paisley Park eert en zijn genialiteit en absolute originaliteit in een welverdiende spotlight zet. Originele leden delen het podium vaak met gastartiesten als Bilal, Candy Dulfer en Ana Moura. Wie er te gast zijn in Paradiso is nog niet bekend.

The New Power Generation
Datum: 8 Augustus
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster