Chuck Prophet naar de Lutherse Kerk

Ticketmaster
Chuck Prophet naar de Lutherse Kerk
Chuck Prophet naar de Lutherse Kerk

Amerikaanse gitaarheld Chuck Prophet komt dit najaar solo naar de Lutherse kerk in Groningen voor een Takeroot presents concert vol rootsrock van grote klasse. Chuck Prophet trok begin jaren ’80 voor het eerst de aandacht van het publiek met zijn psychedelische desert-rockband Green on Red, waarmee hij aan de wieg stond van alternatieve country-rock.

California Noir
Ook solo is de Amerikaanse singer-songwriter Chuck Prophet legendarisch; dankzij zijn virtuoze gitaarspel is hij misschien wel de meest gewilde sessie-muzikant in het circuit. De singer-songwriter uit San Francisco beschrijft zijn muziek als ‘California Noir’. Verwacht veel gitaren met een scherp randje.

Op zaterdag 15 september speelt Prophet in de Lutherse Kerk. Waarbij hij de gitaarpartijen zonder enige moeite en bijna achteloos speelt, en die souplesse is fascinerend!

Chuck Prophet
Datum: Zaterdag 15 september
Zaal: Lutherse Kerk
Aanvang: 20.30 uur
Tickets

Ticketmaster