Jennie Lena naar Bibelot

Ticketmaster
Jennie Lena naar Bibelot
Jennie Lena naar Bibelot

Jennie Lena is echt, ongepolijst en één van de beste vocalisten van haar generatie in Nederland. Soul, r&b, jazz, hiphop, gospel, funk, folk en blues zijn de bouwstenen voor haar diverse repertoire. In 2009 begon ze als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar het duurde niet lang voordat ze haar eigen liedjes ging schrijven en opnemen. In 2010 bracht ze haar debuutalbum ‘Monsters’ uit en in 2012 kwam ze met haar tweede album ‘Life’s Like a Chox of Bogglets’. In 2015 veroverde ze ieders hart bij The Voice Of Holland en werd haar versie van ‘Who’s Loving You’ van Jackson 5 meer dan 30 miljoen keer bekeken over de hele wereld. Jennie zette haar carriere voort in de States, toerde door Europa en speelde o.a op het toonaangevende SXSW festival in Austin (Texas). In het najaar van 2018 brengt de zangeres een nieuw en zeer persoonlijk album uit. Met haar nieuwe single ‘Simple Love’ geeft ze alvast een voorproefje.

Jennie Lena
Datum: 09 november
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20.30
Aanvang: 21.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek