De Dijk naar Openluchttheater Hertme

Ticketmaster
De Dijk naar Openlucht- theater Hertme
De Dijk naar Openlucht- theater Hertme

De Dijk was nog niet eerder te gast in Hertme en dat is toch wel opmerkelijk te noemen aangezien we hier te maken hebben met een band die bezig is met een lange en imposante carrière. De Dijk loopt constanter als een atoomklok en eens in de zoveel tijd komen de heren weer met een nieuwe plaat, die altijd op goede kritieken kunnen rekenen.Maar boven alles is De Dijk een band die graag op het podium staat om al dat moois live ten gehore te brengen. Zanger Huub van der Lubbe heeft een geluid uit duizenden en een enorme bak charisma en de rest van de band heeft iets dat veel andere bands in Nederland toch missen; soul!

De Dijk speelde al met regelmaat in een uitverkocht Metropool en telkens weer draaide de band het aanwezige publiek moeiteloos om haar vinger. De Dijk kon wel eens de Nederlandse band met de meeste kilometers zijn. Die ervaring ga je vanavond terughoren tijdens hun vuurdoop op Metropool Open Air. Wij kijken in elk geval uit naar een heerlijke avond ‘Dijken’ in Hertme!

De Dijk
Datum: za. 30 juni 2018
Zaal: Openluchttheater Hertme
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek