Julian Sas naar Bibelot

Ticketmaster
Julian Sas naar Bibelot
Julian Sas naar Bibelot

Julian Sas is een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met zijn band staat Sas garant voor een authentieke bluesshow. De muziek van de groep is geinspireerd op legendarische muzikanten als Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter. Het meest recente album Feelin Alive wordt door bluesrecensenten als een muzikaal hoogtepunt bestempeld.

De in 1961 opgerichte Bintangs is één van Nederlands befaamde bands. Na ruim 55 jaar is oprichter Frank Kraaijeveld nog altijd de drijvende kracht achter de band. De band bracht 24 albums uit en bereikte met de single ‘Travelling In The U.S.A’ internationaal succes. Bintangs brengt een mix van rock, blues, ballads en rhythm en blues.

Met deze avond heb je in één klap twee blues giganten te pakken, zorg dat je erbij bent.

Julian Sas
Datum: 21 december
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek