Randy Hansen naar Bibelot

Ticketmaster
Randy Hansen naar Bibelot
Randy Hansen naar Bibelot

De in Seattle geboren Randy Hansen (US) wordt wereldwijd gezien als één van de beste Jimi Hendrix-tribute acts. Niet alleen vertoont hij fysieke gelijkenissen met de gitaargod, ook evenaart hij Jimi in zijn live performance. De Amerikaanse gitarist speelde met de originele Experience Band van Jimi, maar tourde ook met The Beach Boys, Uriah Heep en Jethro Tul. Inmiddels is Randy uitgegroeid tot een cultfiguur die je absoluut een keer gezien moet hebben. Deze avond wordt het beste rockalbum aller tijden ‘Electric Ladyland’ intergraal vertolkt.

Randy Hansen
Datum: 28 oktober
Zaal: Bibelot
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00
Ticketverkoop start zaterdag 12 mei om 12:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek