The Eagles Tribute band naar Bibelot

Ticketmaster
The Eagles Tribute band naar Bibelot
The Eagles Tribute band naar Bibelot

The Eagles Tribute band is een band van formaat. De muzikanten uit deze groep deelden onder meer het podium met grootheden als Kenny Rogers en Don Williams. Misschien ken je de groep nog als Desperado. Tegenwoordig opereert de band onder de nieuwe naam, met gevierd zangers Wim van de Vliert en Jan Buis. Van de Vliert speelde lang in Cash Of Delivery met Ilse de Lange aan zijn zijde. Buis toerde 12 jaar met André Hazes. Ben jij klaar voor deze avond vol klassiekers? Van ‘Hotel California’ tot ‘Desperado’, van ‘New Kid In Town’ tot ‘Tequila Sunrise’. Met The Eagles Tribute band ben je een avond lang zoet met je favoriete covers van één van de succesvolste band aller tijden.

The Eagles Tribute band
Datum: 14 september
Zaal: Bibelot
Zaal open: 20.00
Aanvang: 20.45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek