Tank and The Bangas naar Annabel

Ticketmaster
Tank and The Bangas naar Annabel
Tank and The Bangas naar Annabel

n New Orleans worden Tank and The Bangas natuurlijkerwijs omringd door tal van muzikale tradities. Deze vijfkoppige groep heeft een zeldzaam talent voor het combineren van verschillende muziekstijlen: vurige soul, behendige hiphop, dromerige R&B en subtiele jazz. In plaats van een som der delen is Tank and The Bangas een duizelingwekkend, samenhangend geheel dat de reikwijdte van de muziek uit The Big Easy vangt en tegelijkertijd een eigenwijs karakter handhaaft.

Tank and The Bangas wordt aangevoerd door de charismatische zangeres en dichteres Tarriona “Tank” Ball. Bijzonder aan de band is dat de muzikanten vaak ter plekke het roer omgooien. De band speelt neosoul met de spontaniteit van jazz, jazz met de veerkracht van pure pop en Tank bedenkt verhalen soms uit de losse pols; iedere show is daardoor een ervaring an sich.

Constant in verandering, maar altijd ontwapenend, virtuoos en vernieuwend, dit Tank and The Bangas. De rest van de bezetting telt Merell Burkett op toetsen, Joshua Johnson op drums, Norman Spence op bas- en synthesizer en Albert Allenback op altsax en fluit.

Tank and The Bangas
Datum: 9 oktober
Zaal: Annabel
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek