Trian Kayhatu naar Paradiso

Ticketmaster
Trian Kayhatu naar Paradiso
Trian Kayhatu naar Paradiso

Hoewel Trian Kayhatu een veteraan is in het produceren van muziek, is hij een goed bewaard geheim voor het grote publiek. Kayhatu is ook al actief geweest onder verschillende namen zoals Chukimai, TK Music en Trian Kayhatu. Zijn oeuvre bevat composities die de modeshows van o.a. L’Oreal en Issey Miyake sierden en productpresentaties voor Subaru, commercials, films en verschillende documentaires. De muziek van Kayhatu kreeg exposure door het label Soulection uit LA en werd ook gedraaid door de veelgeprezen DJ Gilles Peterson op BBC Radio. Zijn eerste EP ‘Suture’ werd uitgebracht op het in Singapore gevestigde label Darker Than Wax. Momenteel is Kayhatu bezig met een aantal projecten, waaronder een album met zijn funkband Butufunk en een soloalbum met samenwerkingen van Skalp, DJ Optimus, Danny McKinnon, Sivey, Chloe Martini, Moods, Opolopo en Potatohead People. Voor liefhebbers van Thundercat, Kamasi Washington en Squarepusher.

Trian Kayhatu
Datum: Vrijdag 1 Juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:45
Aanvang: 22:30
Tickets vanaf 11 mei

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek