Marian Hill naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Marian Hill naar Paradiso Noord
Marian Hill naar Paradiso Noord

Het duo Marian Hill bestaat uit producer Jeremy Lloyd en zangeres en songwriter Samantha Gongol uit Philadelphia. Met eigenzinnige beats en verleidelijke vocalen weten ze al sinds 2013 de aandacht van singer-songwriter liefhebbers vast te houden. De veelal elektronische producties zijn innig verweven met r&b invloeden en dat blijkt een meer dan geslaagde combinatie te zijn. Het debuutalbum ‘Act One’ kwam pas in 2016 uit, maar werd voorafgegaan door twee succesvolle EP’s. Zo zijn de veelbeluisterde nummers ‘One Time’ en ‘Got it’ terug te vinden op hun eerdere EP’s. In 2016 trad het Amerikaanse duo op in Bitterzoet, waarna ze tijdens ADE LIVE 2017 terugkeerden voor een gepolijste show. Op zondag 9 september staat staat Marian Hill in Paradiso Noord!

Marian Hill
Datum: 9 September
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster