Mystic Braves + The Creation Factory naar Paradiso

Ticketmaster
Mystic Braves + The Creation Factory naar Paradiso
Mystic Braves + The Creation Factory naar Paradiso

Mystic Braves komen lijken qua uitstraling en muziek rechtstreeks uit de jaren ’60 gewandeld te zijn. Vijf groovy gasten die ontzettend psychedelisch te werk gaan. In thuisland Amerika trekken ze inmiddels van de Oostkust tot de Westkust volle zalen en zijn ze getekend bij het gerenommeerde label Lollipop Records. Het album ‘Desert Island’ is er een om compleet bij weg te dromen. Terug naar het flower power tijdperk.

The Creation Factory tapt uit hetzelfde vaatje als Mystic Braves. Gekleed volgens het boekje en spelend op originele instrumenten uit de jaren ’60. De band heeft maar één missie: mensen weer laten dansen op rockmuziek.

Mystic Braves + The Creation Factory
Datum: 9 Augustus
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster