Sons of the East naar Bitterzoet

Ticketmaster
Sons of the East naar Bitterzoet
Sons of the East naar Bitterzoet

Sons Of the East is een indie-folk band uit het noorden van Sydney, Australië. De vrienden Dan Wallage, Nic Johnston en Jack Rollins hebben hun populariteit vorig jaar zien stijgen met meer dan 30 miljoen Spotify Streams, 6,5 miljoen YouTube-weergaven en (inmiddels) 25.786 Facebook-volgers.

De tweede release van de band, ‘Already Gone’, is een uitgebreide 8-track EP die hun moderne alternatieve folk geluid verbreedt. Een bonte akoestische/elektrische mix zowel live als op plaat, die aangevuld wordt door soulvolle zang en aanstekelijke energie die inspiratie haalt uit alles van Neil Young, Johnny Cash, Fleetwood Mac en The Kinks.

Sons of the East
Datum: 16 Augustus
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster