Over The Rhine naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Over The Rhine naar De Oosterpoort
Over The Rhine naar De Oosterpoort

Het Amerikaanse Over The Rhine levert al 25 jaar indrukwekkende platen af. Deze staan vol met fijnzinnige roots en invloeden uit blues, country, gospel, jazz, maar vooral folk. De samenzang roept vergelijkingen op met Gillian Welch en David Rawlings. Op 8 november komt het duo naar De Oosterpoort voor een TakeRoot presents show.

Over the Rhine
Over The Rhine bestaat uit liedjesschrijver en multi-instrumentalist Linford Detweiler en zangeres Karin Bergquist. De afgelopen vijfentwintig jaar leverde het duo een indrukwekkende en constante discografie af, platen vol rustgevende roots met invloeden uit blues, country en vooral folk. Over The Rhine speelde in het voorprogramma van Bob Dylan en heeft getourd met Cowboy Junkies.

Intense songs vol emotie
Karin Bergquist en Linford Detweiler mixen country, folk, jazz, soul, gospel, blues en pop tezamen tot een betoverende geluid waarmee Over The Rhine telkens tot ongekende hoogten stijgt. Direct bij de eerste noten word je gegrepen door de werkelijk prachtige en intense songs vol emotie.

Over The Rhine
Datum: Do 8 november
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.30 uur
Tickets zijn te koop vanaf maandag 4 juni, 19:30 uur

Ticketmaster