Gruppo Sportivo naar Willem Twee Poppodium

Ticketmaster
Gruppo Sportivo naar Willem Twee Poppodium
Gruppo Sportivo naar Willem Twee Poppodium

Het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo treedt weer op! Na vier jaren een studio-only band geweest te zijn, was een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde club- en festivaltour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. ‘GREAT’ is na ‘Topless 16’ (2004) het officiële 12e album van Gruppo worden.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter dit keer hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes ontbreken zeker niet. De band brengt met veel plezier het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore.

Gruppo Sportivo
Datum: vr 30 nov
Zaal: Willem Twee Poppodium
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster