Gregory Alan Isakov naar Paradiso

Ticketmaster
Gregory Alan Isakov naar Paradiso
Gregory Alan Isakov naar Paradiso

Singer-songwriter Gregory Alan Isakov, in Zuid-Afrika geboren en opgegroeid in Amerika, werd wereldwijd bekend door de soundtrack van Californication in te vullen met de prachtige, verstilde single ‘Íf I Go I’m Going’. Gregory Alan Isakov is geïnspireerd door Leonard Cohen, Kelly Joe Phelps en zijn grote held Bruce Springsteen. Zijn muziek is te omschrijven als ingetogen folk, aangekleed met zacht gitaargetokkel, mandoline en kalmerende, sombere vocalen. Zijn concert in Paradiso afgelopen jaar was heel indrukwekkend en nu keert hij terug met zijn band. Met zijn grootste hit ‘Amsterdam’ moet dat haast wel als thuiskomen voelen.

Gregory Alan Isakov
Datum: Dinsdag 27 November
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster