Trixie Whitley naar de Melkweg

Ticketmaster
Trixie Whitley naar de Melkweg
Trixie Whitley naar de Melkweg

In het najaar van 2018 komt Trixie Whitley’s derde album uit. Het album is volledig geschreven en opgenomen in Brooklyn, New York en geproduceerd door de geprezen “Run The Jewels” producer Little Shalimar. Ze heeft opgetreden en opgenomen met namen als Robert Plant, Marianne Faithful, Meshel Ndegeocello Daniel Lanois, Brian Blade, Daryl Johnson, Marc Ribot, Joe Henry, Bill Frisell, Kenny Wollesen, Sam Cohen, Antibalas, Yuka Honda, Nels Cline, Mark Kelley, Joey Waronker, Mark Guiliana, Sam Amidon en vele anderen. Haar krachtige soulvolle stem en sfeervolle soundscapes vullen de Oude Zaal van Melkweg 9 december.

Trixie Whitley
Datum: 09 December
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster