Walking Papers naar 013

Ticketmaster
Walking Papers naar 013
Walking Papers naar 013

Walking Papers is een band die enige uitleg nodig heeft. In principe hebben we hier te maken met een supergroep. Toen de band in 2013 in 013 stond, stonden Jeff Angell (het brein van deze band) en Benjamin Anderson van The Missionairy Position op het podium, naast Duff McKagan (Guns ‘N’ Roses) en Barrett Martin (The Screaming Trees). Nog steeds bestaat de band uit die line-up en gezamenlijk hebben ze ook het album ‘Walking Papers 2’ gemaakt. Maar omdat een tour plannen met z’n vieren door de verschillende belangen onmogelijk werd, hebben Walking Papers gezamenlijk besloten om live met een andere line-up te spelen: Jeff Angell (die fijne rauwe zanger, gitaar) en Benjamin Anderson (toetsen), worden bijgestaan door Nate Dailey (gitaar), Dan Spalding (bas, bariton saxofoon), Will Andrews (drums) en Gregor Lothian (saxofoon). Maar ook dan staat de soulvolle bluessound – die ook een vleugje jazz en Springsteen in zich heeft – nog steeds als een huis!

Walking Papers
Datum: wo 19 sep ’18
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek