Ben Howard naar TivoliVredenburg (extra shows)

Ticketmaster
Ben Howard naar Tivoli Vredenburg (extra shows)
Ben Howard naar Tivoli Vredenburg (extra shows)

Door de grote vraag naar tickets voor zijn concert in AFAS Live komende maand, kondigt de populaire Britse singer-songwriter Ben Howard vandaag twee extra shows aan. Deze keer gaat het om twee intieme Nederlandse clubshows op 18 en 19 november in TivoliVredenburg, Utrecht.

Ben Howard brak in 2011 door met de hit Keep Your Head Up, een folky meezinger waarmee hij elk festival veroverde nog voor hij het podium op was gestapt. Howard had vervolgens makkelijk nog tien van dit soort nummers kunnen maken, maar daar is deze artiest veel te eigenzinnig voor. Het tweede album I Forget Where We Were (2014) liet een introvertere kant van Howard horen, en op zijn nieuwe album Noonday Dream, dat op 1 juni uitkwam, zet hij deze verdieping voort. Op deze langverwachte soloplaat wordt hij begeleid door subtiele elektrische gitaren en synthesizertapijten waarop het heerlijk wegvliegen is.

Ben Howard
Datum: Zondag 18 en maandag 19 november 2018
Zaal: TivoliVredenburg, Utrecht
Aanvang: 19:45 uur
Tickets vanaf 15 juni

Ticketmaster