Questlove + Team BOSS naar Paradiso

Ticketmaster
Questlove + Team BOSS naar Paradiso
Questlove + Team BOSS naar Paradiso

Questlove is natuurlijk het meest bekend als de charismatische drummer van The Roots, maar hij doet en kan daarnaast veel meer. De Amerikaanse artiest produceerde voor artiesten als D’Angelo, Eminem, Jay-Z, Erykah Badu, Joss Stone, Justin Timberlake en vele anderen. Daarnaast nam hij de muzikale leiding bij ‘The Dave Chapelle Show’, dat tussen 2003 en 2006 werd uitgezonden. Datzelfde deed hij een aantal jaar later bij de popualire talkshow van Jimmy Fallon. Als dj kan hij putten uit een gigantische platencollectie van meer dan 50.000 vinyplaten. Hiphop, house, disco en rock: Questlove mixt het naadloos aan elkaar.

Questlove + Team BOSS
Datum: Vrijdag 13 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 00:00
Tickets

Ticketmaster