Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters naar Tivoli Vredenburg
Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters naar Tivoli Vredenburg

Alles aan de legendarische Engelse rockband Led Zeppelin is groot, dus ook de tribute-productie Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters. Verwacht tientallen muzikanten op het podium, te weten de rockers van de Australische tribute-band Zep Boys, uitgebreid met het klassieke orkest The Black Dog Orchestra. Samen brengen ze een groot aantal Led Zeppelin-klassiekers ten gehore als Whole Lotta Love, Kashmir en Stairway To Heaven, maar ook minder bekende nummers als Going To California en No Quarter. Frontman Vince Contarino klinkt daarbij als Robert Plant in zijn beste dagen!

Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters
Datum: 27 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:15

Ticketmaster