Marlon Williams naar Burgerweeshuis

Ticketmaster
Marlon Williams naar Burger- weeshuis
Marlon Williams naar Burger- weeshuis

Deventer in de USA ligt aan Route 77 en de Mississippi en is de inspiratiebron voor het Route 77 festival. Aan onze eigen IJssel brengen we op 2 en 4 november het geluid van de Mississippi. Route 77 is dé plek voor liefhebbers van roots & country.

De Nieuw-Zeelander Marlon Williams is al een gevestigde naam in zijn thuisland en is nu druk bezig met het veroveren van de rest van de wereld. De singer-songwriter maakt bescheiden nummers met pop- en country-invloeden en prachtige teksten die doen denken aan Nick Cave.

Met een stem die lijkt op die van oercrooner Roy Orbison verhaalt Marlon over vergane glorie, bittere pillen en de tragiek van het leven. Zijn debuutalbum kwam in 2016 uit en op Into The Great Wide Open en London Calling pakte hij het publiek helemaal in met zijn ijzersterke performance.
Dit jaar verscheen opvolger ‘Make Way for Love’, een mooie, stijlvolle break-up plaat. Hij vertelt hierop het verhaal van een stukgelopen relatie die heeft geleid tot elf geïnspireerde, in hartenleed gedrenkte songs waarin alle registers worden opengetrokken.

Marlon Williams
Datum: 04 november
Zaal: Burgerweeshuis
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster