RipLive 2018 naar Patronaat

Ticketmaster
RipLive 2018 naar Patronaat
RipLive 2018 naar Patronaat

Na twee succesvolle edities belooft ook Riplive 2018 en mooie ode aan de grote muzikale doden te worden. Op vrijdag 8 maart treden een aantal Haarlemse artiesten, aangevuld met o.a. Beatrice van der Poel, aan om de muzikale nalatenschappen van grote artiesten die in 2018 zijn overleden, ten gehore te brengen.

De grote zaal van het Haarlemse Patronaat vormt wederom het zwarte hemelgewelf waaronder deze sterren nog eenmaal zullen schitteren. Ook dit jaar worden weer passende artiesten gezocht die de muzikale helden kunnen eren.
In de editie over het jaar 2018 worden zeer zeker nummers van deze grootheden vertolkt: France Gall, Ray Thomas (Moody Blues), Avicii, Jurgen Marcus, Hugh Masekela en Dolores O’Riordon (The Cranberries).

Bij de vorige edities werden nummers van de muzieklegendes vertolkt door niemand minder dan Monique Klemann (Loïs Lane), Sandra van Nieuwland, Yorick van Norden, Bob Fosko, Nyjolene Grey (Gotcha!), Maarten Veldhuis, Rom Helweg en Ria Valk.

De artiesten worden weer begeleid door de strakke band met o.a. Thijs Vermeulen (Sjako!), Patrick van Herrickhuizen (Van Dik Hout/Sjako!), Paul van Schaik (Family/Alain Clark), Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne) en Bart van der Poel (Sellfish).

Het belooft een bonte avond vol uiteenlopende classics te worden, waarbij de vertolkingen dicht bij de originele uitvoeringen zullen blijven, zodat de herkenbaarheid bij het publiek zeer groot zal zijn.

RipLive 2018
Datum: 08 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang 20.30 u
Tickets

Ticketmaster