The Pink Floyd Sound naar de Effenaar

Ticketmaster
The Pink Floyd Sound naar de Effenaar
The Pink Floyd Sound naar de Effenaar

The Pink Floyd Sound met nieuwe show en meer focus op later Floyd werk. Sluit je ogen, laat je mobiel in je zak en droom weg bij de bizar-dicht-bij-het-origineel-komende-klanken van The Pink Floyd Sound. Deze tributeband heeft zijn sporen in binnen en buitenland verdiend en staat nu op veler verzoek voor de zesde keer in de Effenaar. Verwacht een spectaculaire audiovisuele reis waarin je wordt meegenomen naar de hoogtijdagen van de psychedelica, de epische klassiekers en de bombast van weleer. Maar ook het solo-werk van Roger Waters en David Gilmour komt aan bod tijdens deze nieuwe ‘Climb towards the light’ productie!

The Pink Foyd Sound
Datum: 29 september
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Ticketmaster