Ben Howard naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Ben Howard naar Tivoli Vredenburg
Ben Howard naar Tivoli Vredenburg

De Engelse singer-songwriter Ben Howard schoot in 2011 naar de top met de hit Keep Your Head Up, een folky meezinger waarmee hij elk festival veroverde nog voor hij het podium op was gestapt. Howard had vervolgens makkelijk nog tien van dit soort nummers kunnen maken, maar daar is deze artiest veel te eigenzinnig voor. Tweede album I Forget Where We Were (2014) liet een introvertere kant van Howard horen, en op zijn nieuwe album Noonday Dream (2018) zet hij deze verdieping voort, begeleid door subtiele elektrische gitaren en synthesizertapijten waarop het heerlijk wegvliegen is!

Ben Howard
Datum: 20 november (extra show)
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Ticketmaster