Death Cab For Cutie naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Death Cab For Cutie naar Tivoli Vredenburg
Death Cab For Cutie naar Tivoli Vredenburg

Het eerste wat opvalt aan de Amerikaanse indieband Death Cab For Cutie is de vreemde naam (een songtitel van de Bonzo Dog Doo-Dah Band), het tweede is de fraaie stem van frontman Ben Gibbard. Minstens zo fraai als zijn stem is zijn schrijvershand, want Death Cab For Cutie grossiert in nummers die de perfecte indiepopsong benaderen. Denk aan Soul Meets Body, Black Sun en een van de mooiste ballads van de jaren nul: I Will Follow You Into The Dark. Met eenentwintig jaar op de teller zijn Gibbard en co. still going strong: op 17 augustus verschijnt Thank You For Today, hun negende studioalbum!

Death Cab For Cutie
Datum: 5 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek