Spandau Ballet naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Spandau Ballet naar Tivoli Vredenburg
Spandau Ballet naar Tivoli Vredenburg

De muziek van de Engelse band Spandau Ballet zit voor altijd in het geheugen van iedereen die de eighties heeft meegemaakt. In de vroege jaren tachtig rook de band al aan succes met hoekige new-wavenummers als Muscle Bound en Chant No. 1, maar de wereldwijde doorbraak kwam in 1983, toen ze overgingen op een verzorgde popsound met een hoofdrol voor de saxofoon. De hits regen zich aaneen: True, Gold, Only When You Leave, Highly Strung en de ballad Through The Barricades. Tijdens deze tournee presenteert Spandau Ballet hun nieuwe zanger, de 30-jarige Ross William Wild!

Spandau Ballet
Datum: 27 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Ticketmaster