Jimmy Sterman naar Hedon

Ticketmaster
Jimmy Sterman naar Hedon
Jimmy Sterman naar Hedon

Dat de muziek van Willy DeVille enorm leeft na zijn overlijden in 2009, blijkt wel uit het feit dat zijn muziek en concerten nog steeds dagelijks te horen en te zien zijn op allerlei media. Voor de theaterseizoenen 2017 en 2018 koos zanger/gitarist en initiatiefnemer Jimmy Sterman voor een selectie uit het omvangrijke repertoire van Willy DeVille. Dit heeft geresulteerd in het Stars That Speak project.

De in Amsterdam geboren, Jimmy Martin Sterman, Zanger, songwriter en entertainer, jeugd filmster (Paw), speelde vanaf begin jaren zestig met o.a. Herman Brood, Hans Lafaye, Hans Dulfer, Johnny en Guus Laporte (Barrelhouse), en vele anderen bands. Met zijn studio maatje Alfred Lagarde van Veronica, deed Sterman veel producties en begon eind jaren zeventig met zijn band Jimmy’s Gang waarmee hij tourde in binnen en buitenland en nog immer optreedt.

Jimmy Sterman
Datum: zo 21 okt 2018
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Ticketmaster