Lera Lynn naar Merleyn

Ticketmaster
Lera Lynn naar Merleyn
Lera Lynn naar Merleyn

Donkere Americana, off-beat rock en een beetje pop-noir vomen samen de sound van Lera Lynn. De zangeres heeft roots in de country, maar dat is geëvolueerd tot een duister en aangrijpend geluid.

Lera Lynn is een singer- songwriter, co-producer en multi-instrumentalist uit Nashville. Ze schreef muziek met en voor T-Bone Burnett en Rosanne Cash. De perfecte vertaling van haar muziek is te vinden in de HBO hitserie ‘True Detective’, waarvoor ze een flink deel van de soundtrack schreef. Haar nieuwste plaat staat vol met duetten, onder meer met John Paul White, Shovels & Rope, Dylan LeBlanc, Andrew Combs, Nicole Atkins en meer.

Lera Lynn
Datum: 2 december
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Ticketmaster