Buzzcocks naar Luxor Live

Ticketmaster
Buzzcocks naar Luxor Live
Buzzcocks naar Luxor Live

Deze legendarische Britse punkband van het eerste uur draait al mee sinds 1975. De band werd gevormd nadat de oorspronkelijke zanger Howard Devoto een oproep plaatste op het prikbord van zijn Universiteit en zo gitarist Pete Shelley leerde kennen. Buzzcocks vertaalde de politiek geladen energie van de Sex Pistols naar de ijzersterke popliedjes waar Buzzcocks inmiddels om bekend staat. Met de klassieke eerste singles ‘Orgasm Addict’ en ‘What Do I Get?’ en later ‘Ever Fallen in Love’ zijn ze van enorme invloed geweest.

Weinig bands kunnen toppen aan de creatieve energie waarmee Pete Shelley en Steve Diggle met hun Buzzcocks al meer dan 40 jaar origineel en consistent sterk werk afleveren. De show in Luxor Live is de enige show van de band in Nederland op deze tour!

Buzzcocks
Datum: VR 14 december
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur
Voorverkoop van deze show start vrijdag 13 juli, 10.00 uur

Ticketmaster