Maaike Ouboter naar de Groenmarkt Kerk

Ticketmaster
Maaike Ouboter naar de Groenmarkt Kerk
Maaike Ouboter naar de Groenmarkt Kerk

Op 18, 19 en 20 oktober vindt er een nieuwe editie plaats van het Take Me To Church festival in Haarlem. Het is de vierde keer dat Patronaat en Gitaarlem de handen ineen slaan om popconcerten te organiseren in de verschillende kerken die Haarlem rijk is. Eerder waren onder meer Jonathan Jeremiah, Novastar, Gabriel Rios, Joep Beving, Admiral Freebee, Danny Vera en Matthew & The Atlas te zien op het festival.. Op 19 oktober wordt de van zichzelf al prachtige Groenmarkt Kerk ingekleurd met het geluid van Maaike Ouboter.

Het nieuwe album van singer-songwriter Maaike Ouboter heeft de titel ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’. Een bundeling korte, persoonlijke verhalen, door Maaike verwerkt in indrukwekkende liedjes die raken. Het album werd geproduceerd door Dries Bijlsma, de muzikale rechterhand van rapper Typhoon. Maaike Ouboter stelde zichzelf de vraag ‘wat nu?’ na haar doorbraak met ‘Dat Ik Je Mis’ in 2013. Ze heeft daarna veel gereisd, verschillende mensen ontmoet en heeft veel verhalen gehoord, en uit die bijzondere ontmoetingen is de nieuwe plaat ontstaan. Haar optreden in de Groenmarktkerk is een intiem optreden dat nét voor de grote clubtour plaats vindt. Een bijzonder moment dus om haar te zien bij één van haar eerste shows met nieuw materiaal op zak.

Maaike Ouboter
Datum: Vr 19 oktober
Zaal: Groenmarkt Kerk, Haarlem
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Ticketmaster