Spinvis naar de Nieuwe Kerk

Ticketmaster
Spinvis naar de Nieuwe Kerk
Spinvis naar de Nieuwe Kerk

Op 18, 19 en 20 oktober vindt er een nieuwe editie plaats van het Take Me To Church festival in Haarlem. Het is de vierde keer dat Patronaat en Gitaarlem de handen ineen slaan om popconcerten te organiseren in de verschillende kerken die Haarlem rijk is. Eerder waren onder meer Jonathan Jeremiah, Novasstar, Gabriel Rios, Joep Beving, Admiral Freebee, Danny Vera en Matthew & The Atlas te zien op het festival.. Op 18 oktober speelt Spinvis een bijzondere show in de Nieuwe Kerk.

Na een uitverkochte Grote Zaal show in Patronaat afgelopen december, komt Spinvis terug op 18 oktober! Het laatste album ‘Trein Vuur Dageraad’ werd met open armen ontvangen en ontving vele lovende recensies. Eerdere platen van Spinvis zijn stuk voor stuk goud geworden, en ‘Tot Ziens Justine Keller’ behoort zeker tot een van de lievelingen van de Nederlandstalige popmuziek van nu. Spinvis heeft afgelopen jaar niet stil gezeten; vele festivals, theaters en clubs ontvingen hem met band op het podium. Vanavond is hij te zien samen met Saartje van Camp (cello, toetsen, zang) in duo setting. Dat zal een adembenemende avond worden.

Spinvis
Datum: Do 18 oktober
Zaal: Nieuwe Kerk, Haarlem
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Ticketmaster