Metric naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Metric naar Tivoli Vredenburg
Metric naar Tivoli Vredenburg

De intrigerende Canadese band Metric doet al 20 jaar waar ze zelf zin in hebben: ze begonnen als indierockband en evolueerden op hun laatste album Pagans In Vegas (2015) naar synthpop. Frontvrouw Emily Haines is niet alleen de spil van Metric, ze is ook lid van het collectief Broken Social Scene en houdt er een solocarrière op na. Maar 2018 is een Metric-jaar: de band tourt in de zomer als voorprogramma voor Smashing Pumpkins. Begin juli verscheen de eerste single Dark Saturday, die een terugkeer naar het donkere gitaargeluid laat horen! Deze single is afkomstig van het in september te verschijnen nieuwe album, het zevende alweer.

Metric
Datum: 15 november
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Ticketmaster