ANBU naar Paradiso Noord

Ticketmaster
ANBU naar Paradiso Noord
ANBU naar Paradiso Noord

ANBU is een collectief bestaande uit 6 jonge jongens uit het zonnige zuiden: Jiri11, MennoBoomin’, Johnson, Ferrari Jackson, Chacha en dj/videomaker Themlenny. De heren uit Venlo hebben als gezamenlijk doel: van elk optreden een enorme turn up maken.

Maar laat je niet misleiden… Deze hyper creatieve urban musketiers hebben grootse plannen! Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips en maken zelfs hun eigen kleding. En dat alles in een tempo waar de hedendaagse gevestigde orde nog een puntje aan kan zuigen.

Na een Nevlo mixtape en Glocus Toekomst EP, bracht het collectief in 2016 hun eerste album ‘Het Zonnige Zuiden’ uit in eigen beheer, met ANBu’s eerste hit ‘Barkie op Zak’. Na overname van heel veel festivals en de hoogste genoteerde Nederlandse act in de 3voor12 Song van het Jaar verkiezing, volgde hun nieuwste album in 2017 ‘Nachtleven’ met ‘Glo Up’ als volgende hit. Ook in de afgelopen tijd liet ANBU zien tijdens shows dat er aan de turn up niet wordt getornd. En waar dit jaar ook individueel leden als Jiri11 en Mennoboomin’ eigen projecten uitbrachten komen ze op 28 september naar Paradiso Noord voor een gezamenlijke overname.

ANBU
Datum: Vrijdag 28 September
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster