Caliban & Lionheart naar Patronaat

Ticketmaster
Caliban & Lionheart naar Patronaat
Caliban & Lionheart naar Patronaat

Hoewel Caliban al jaren een gevestigde naam is in de Metalcore, stond de band nog nooit eerder in Patronaat. Daar komt op 2 december, 2018 verandering in! De laatste plaat ‘Elements’ is wederom een pareltje van de bovenste plank. De Slayer-eske gitaargeluiden zijn weer goed terug te horen, maar ook de emotionele melodieën en harmonieën werden niet vergeten. De show zal in het teken staan van deze nieuwe release, dus dat belooft een mooie te worden!

De hardcore machine Lionheart gaat al weer mee sinds 2004. De band besloot in 2016 nog te stoppen, maar gelukkig voor ons kwamen de bandleden hier snel op terug. ‘Welcome to the West coast II’ is het laatste wapenfeit van de mannen. Dus trek je mosh broekje aan en kom naar onze west kust om te laten zien hoe we hier los kunnen gaan!

Caliban & Lionheart
Datum: 02 december
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Ticketmaster