Daniel Brandt naar Doornroosje

Ticketmaster
Daniel Brandt naar Doornroosje
Daniel Brandt naar Doornroosje

Daniel Brandt is niet alleen oprichter en bandlid van het Duitse electro-akoestische ensemble Brandt Brauer Frick, hij heeft ook zijn eigen solo-project.

Eind vorig jaar verscheen zijn solo-debuut ‘Eternal Something’ op het label Erased Tapes. In de aanloop naar de opnames van dit album experimenteerde Brandt met verschillende instrumenten, en werkte hij samen met verschillende muzikanten. Op zijn debuutalbum speelt hij alle instrumenten behalve de trombone, die wordt bespeeld door Florian Juncker, de ‘hang drum’, die wordt bespeeld door multi-instrumentalist Manu Delago, en de cello komt van de hand van Andrea Voss. Dit najaar verschijnt er een nieuw album van Daniel Brandt op Erased Tapes.

Daniel Brandt
Datum: 07 oktober
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Ticketmaster