Jett Rebel naar de Effenaar

Ticketmaster
Jett Rebel naar de Effenaar
Jett Rebel naar de Effenaar

Jett Rebel is terug! Dit najaar geeft hij zeven clubshows en Effenaar heeft het genoegen er een van te zijn. Jelte’s nieuwe werk is funkier dan ooit, het plezier spat er vanaf. Met singles als ‘Amy’ en ‘Good Boy’ belooft zijn nieuwe release een sprankelend hit-album te worden. Live kun je van Jett Rebel een extravaganza verwachten met muzikale gekte, stijlvolle outfits en de nodige pasjes. Live stelt hij nooit teleur en dit zal geen uitzondering worden.

De show van Jett Rebel is onderdeel van Dutch Design Week Music. Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Voor het vierde jaar op een rij voegen de Effenaar en Dutch Design week daar ook nog eens tientallen vernieuwende en spannende artiesten aan toe! Meer informatie over Dutch Design Week, het muziekprogramma en de bijbehorende tickets komt in augustus online.

Jett Rebel
Datum: 26 oktober
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Ticketmaster