Jett Rebel naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Jett Rebel naar Tivoli Vredenburg
Jett Rebel naar Tivoli Vredenburg

Paradijsvogel Jett Rebel doet alles op gevoel: muziek maken, optreden, leven. Met de release van de megahit Louise in 2013 stapte hij in een achtbaan die hem in de jaren daarna voerde langs ontelbare festivals, clubs en tv-optredens. De eigenzinnige zanger, rocker, danser, producer en multi-instrumentalist heeft eerder te veel dan te weinig inspiratie: in drie jaar bracht hij vijf studioalbums uit – allemaal verschillend, allemaal Jett Rebel. In maart van dit jaar was er de blijmoedige radiohit Amy en in juni volgde de Prince-achtige eruptie Good Boy. Rock, but different. But rock. Een voorbode? Wie weet…

Jett Rebel
Datum: 18 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Ticketmaster