Mitch Rivers naar het Paard

Ticketmaster
Mitch Rivers naar het Paard
Mitch Rivers naar het Paard

Mitch Rivers (28) schrijft soulvolle folk & americana liedjes, gekenmerkt door zijn vertederende stemgeluid. Onder al die pastorale pracht sluimert echter een hongerige, rusteloze ziel. Zijn komende plaat mijmert tussen het vluchtige stadsleven en de open, uitgestrekte vlaktes.

De in Haarlem wonende muzikant speelde ooit in punkbands, maar raakte steeds verder in de ban van artiesten als Otis Rush, Jonathan Wilson en Ray LaMontagne. Zijn muziek sijpelt uit de poriën van de ziel: naakt, goudeerlijk, sexy en kwetsbaar. De blues blijft als waakzame schim hangen binnen de onberispelijke arrangementen van Rivers en zijn band.

Mitch Rivers
Datum: zondag 28 oktober 2018
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Ticketmaster