Róisín Murphy naar Paradiso

Ticketmaster
Róisín Murphy naar Paradiso
Róisín Murphy naar Paradiso

Voor het derde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek tijdens het Amsterdam Dance Event. Paradiso, Melkweg Amsterdam en Sugar Factorybundelen opnieuw de krachten tijdens ADE LIVE: een tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren. ADE LIVE vindt plaats op woensdag 17 oktober (Paradiso en Sugarfactory) en donderdag 18 oktober (Melkweg en Sugafactory).

Dit jaar wordt er een nog grotere stempel op het ADE-programma gedrukt met de zegelring van niemand minder dan Róisín Murphy. Al sinds Moloko weet deze ongrijpbare Ierse keer op keer te vernieuwen en verrassen met haar eigenzinnige popmuziek. Samen met de synth-heavy electro van Agar Agar, de punky techno van Red Axes (live) en de nieuwe dromerige sound van Eefje de Visser belooft de derde editie van ADE LIVE opnieuw een breed palet aan talent te bieden! In de grote zaal van Paradiso zal Róisín Murphy optreden. In de kleine zaal staan DāM-FunK (live), Ama Lou en LYZZA op het podium.

Róisín Murphy
Datum: 17 Oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Ticketmaster