TenTemPiés naar Paradiso

Ticketmaster
TenTemPiés naar Paradiso
TenTemPiés naar Paradiso

Het is tijd om je dansschoenen uit het vet te halen, want TenTemPiés gaat weer op tour! In maart vierde de Amsterdamse band met Chileens bloed hun tienjarig jubileum in Paradiso met hun grootste headline show ooit, en nu keert het zomerse zestal terug met hun ONLY YOU-tour.

TenTemPiés zat de afgelopen jaren niet stil. Zo wisten zij verschillende shows in zowel binnen- als buitenland om te toveren in een waar volksfeest. Hun aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba krijgt je gegarandeerd aan het dansen. In 2017 kwam het zelfgeproduceerde, derde album van TenTemPiés uit: ‘A Mi Propio Paso’. Onlangs bracht TenTemPiés hun nieuwe single ‘Only You’ uit, die geproduceerd werd door Perquisite. Met dit kleine voorproefje van nieuw materiaal doet de band alweer grote en dansbare beloftes.

TenTemPiés
Datum: 19 April
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster