Tony Clifton & Mexican Surf naar Patronaat

Ticketmaster
Tony Clifton & Mexican Surf naar Patronaat
Tony Clifton & Mexican Surf naar Patronaat

Jezelf vernoemen naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp jij wat deze drie jongens van Tony Clifton willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van 2 bij 3, in een busje langs surfcamps in de zomervakantie en pogoënde mensen ontwijken. Als het maar los gaat, rookt, rockt en ruikt naar zweet!

Noem het pop-punk, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen pop. Daar gaat het allemaal niet om, het gaat om 3 jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen!

Mexican Surf is een garage rock band uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies. Eerder hebben ze gespeeld met The Wytches (UK), Shantih Shantih (USA), It It Anita (BE), Double Veterans (BE) en ook van Nederlands bodem; Traumahelikopter en The Black Cult. Hun chaotische strakke set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jouw bijzijn!

Tony Clifton & Mexican Surf
Datum: Za 17 november
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Ticketmaster