Eric Clayton naar de NIEUWE NOR

Ticketmaster
Eric Clayton naar de NIEUWE NOR
Eric Clayton naar de NIEUWE NOR

Saviour Machine-frontman Eric Clayton is terug op het podium! Op zaterdag 3 november presenteert hij zijn nieuwe band Eric Clayton & The Nine in poppodium NIEUWE NOR. Verwacht een bijzondere avond waarop Saviour Machine klassiekers worden afgewisseld met odes aan David Bowie en andere muzikale helden.

Een bijzonder verhaal, dat van Eric Clayton. Jaren van lichamelijke, relationele en financiële tegenspoed gijzelden zijn creatieve geest. De frontman van de legendarische Gothic Metal-band Saviour Machine trok zich terug uit de muziekbusiness en woonde afgezonderd in een trailer midden in de woestijn van Utah. Pas na een uitnodiging van Ayreon vanuit Nederland begon het weer te kriebelen. Hij speelde in de live-uitvoeringen van Ayron’s rockopera ‘The Human Equation’. Zo vond hij niet alleen de passie voor het live optreden terug, maar vond hij er ook op persoonlijk vlak een nieuwe liefde. De dood van zijn held David Bowie zorgde voor nog meer inspiratie en met zijn broer Jeff, mede-oprichter van Saviour Machine, bedacht hij het Bowie/Decade project waarin ze een jaar lang elke maand een Bowie-cover uitbrachten.

Eric Clayton
Datum: 03 November 2018
Zaal: NIEUWE NOR
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster