King Princess naar Paradiso Noord

Ticketmaster
King Princess naar Paradiso Noord
King Princess naar Paradiso Noord

King Princess is bezig met haar grote doorbraak. In juni verscheen de goed ontvangen EP ‘Make My Bed’, met daarop ook het al meer dan 120 miljoen keer afgespeelde nummer ‘1950’. Ook andere nummers van de singer-songwriter met soulvolle stem vinden gretig aftrek op de streamingdiensten. Onder meer Harry Styles en Halsey spraken hun lof al uit over de met synthesizer gevoede muziek van de multi-instrumentalist, die zelf zegt beïnvloed te zijn door artiesten als Perfume Genius, Nick Cave en Beyoncé. Mikaela Strauss, zoals de Amerikanase eigenlijk heet, heeft de lat hoog gelegd maar heeft tot nu toe er absoluut geen moeite mee de verwachtingen waar te maken.

King Princess
Datum: 24 September
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster