Kruder & Dorfmeister naar Paradiso

Ticketmaster
Kruder & Dorfmeister naar Paradiso
Kruder & Dorfmeister naar Paradiso

Kruder & Dorfmeister is een uit Oostenrijk afkomstig triphop- en drum & bass-duo. Samen produceren of draaien ze het liefst downtempo en diepe bass platen. In de jaren negentig werd het breakbeat genre steeds populairder en in 1993 gooiden Kruder & Dorfmeister hoge ogen met hun debuut EP, dat uitkwam op het eigen G-Stone Recordings label. Het nummer ‘High Noon’ werd bovendien in Groot-Brittannië één van de meest beluisterde hits van dat moment. Met een fijn gevoel voor invloeden uit jazz, funk, soul, reggae en hiphop heeft het duo de publieke perceptie van elektronische muziek in de jaren negentig compleet veranderd. Peter Kruder en Richard Dorfmeister vieren nu, 25 jaar na hun eerste het eerste optreden als duo, een jubileumjaar.

Kruder & Dorfmeister
Datum: 13 December
Zaal: Paradiso
Zaal open: 20:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Ticketmaster