One Night Of Elvis naar het Paard

Ticketmaster
One Night Of Elvis naar het Paard
One Night Of Elvis naar het Paard

“A little more action please!” Lee Memphis King, één van ELVIS PRESLEY’s meest succesvolle tribute-artiesten, viert de Vegas Years tussen ’69 en ’77. Fantastisch orkest? Check. Gigantische videoprojecties met memorabele Elvis beelden? Aanwezig. Authentieke kostuums? Mogen niet missen. Lee Memphis King, Europa’s meest succesvolle Elvis Presley-tribute-artiest, creëert de essentie van ‘The King’ met een combinatie van nauwkeurige zang en een ongelooflijke passie in elke voorstelling van ‘One Night Of Elvis’.

In deze nieuwste productie portretteert Lee Memphis King, Elvis Presley op zijn hoogtepunt tijdens het vieren van de iconische ‘Vegas Years’ van 1969 – 1977. Schitterend in de meest authentieke kostuums van de performance van Elvis en een fantastisch orkest vol getalenteerde muzikanten. Aangevuld met videoprojecties uit het leven van Elvis, ervaar je hoe het er aan toeging in Elvis’ leven.

One Night Of Elvis
Datum: donderdag 6 juni 2019
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Start: 20:30

Ticketmaster