The Melvins, Jons Spencer & ShitKid naar Patronaat

Ticketmaster
The Melvins, Jons Spencer & ShitKid  naar Patronaat
The Melvins, Jons Spencer & ShitKid naar Patronaat

The Melvins met hun typerende zware, slepende sound en niet te vergeten prachtig absurde teksten, zijn vooral bekend geworden als geestelijke godfathers van het grunge-genre. Door elementen van punk zwaar te vertragen (goed opgelet bij Black Flag, Swans en Flipper) en daar vervolgens mee te freaken creërden The Melvins brengen inmiddels al meer dan 30 jaar hun eigen aftakking van experimentele rock.

Een van de special guests die the Melvins vanavond meenemen is de legendarische garage rocker Jon Spencer (bekend van o.a. Heavy Trash en The Blues Explosion, Pussy Galore en Boss Hog) die dit jaar voor het eerst met een soloalbum komt: ‘Spencer Sings the Hits!’.

De avond wordt geopend door het Zweedse lo-fi geluid van ShitKid.

The Melvins, Jons Spencer & ShitKid
Datum: Za 20 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 18:30 u
Aanvang: 18:45 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek