Judith Hill naar de Boerderij

Ticketmaster
Judith Hill naar de Boerderij
Judith Hill naar de Boerderij

Je gaat al goed van start als je op je cv hebt staan dat je achtergrondzangeres was van artiesten als Stevie Wonder, Elton John en Michael Jackson. Voor Judith Hill is het de gewoonste zaak van de wereld. Wat wil je ook als je door Rolling Stone omschreven wordt als “stellar powerhouse vocals”. Haar verhaal zat al in de film ‘Twenty Feet From Stardom’ van regisseur Morgan Neville, een verhaal dat achtergrondzangers en -zangeressen in de spotlight zet.

Sinds een aantal jaar treedt Judith Hill zelf in de spotlight. Eerst door deel te nemen in de Amerikaanse The Voice, daarna met het uitkomen van haar debuut ‘Back in Time’, een album dat ze met Prince produceerde en uitkwam op zijn label NPG Records. Het bevat alles wat je van zo’n samenwerking mag verwachten: funk, soul en r&b op zijn best, gebracht door een stem die het grote podium verdient. Samen met haar band is ze een funky live sensatie!

Judith Hill
Datum: zondag 13 jan 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Ticketmaster