Adrianne Lenker naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Adrianne Lenker naar Paradiso Noord
Adrianne Lenker naar Paradiso Noord

Adrianne Lenker schrijft al liedjes sinds ze 10 jaar oud is. Ondanks, of misschien juist dankzij, het hectische leven als frontvrouw van folk-rockband Big Thief, blijven er liedjes in haar opkomen. Dit resulteert in het album ‘Abysskiss’, wat mogelijk nog intiemer is dan de al openhartige muziek die ze met Big Thief heeft uitgebracht. Vorig jaar stond ze met haar band op London Calling, nu in de sfeervolle tuinzaal van Paradiso Noord. Na het opnemen van het nieuwe album, dook Lenker een week lang de studio in met Luke Temple, met wie ze al sinds haar jeugd bevriend is. Dat resulteerde in nummers waarvan nog niet bekend is hoe en wanneer ze uitgebracht gaan worden. Wat wel zeker is, is dat we hier vanavond een flink aantal van zullen horen.

Adrianne Lenker
Datum: Dinsdag 22 Januari
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster