Allan Rayman naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Allan Rayman naar Paradiso Noord
Allan Rayman naar Paradiso Noord

Allan Rayman is een singer-songwriter uit Toronto en maakt een mix van alternative R&B, hiphop en grunge. De zanger geeft opvallend weinig interviews, waardoor er een zweem van mysterie om hem heen hangt. Z’n liveshows blijken even mysterieus te zijn als dat zijn muziek is. Hij wisselt nog maar net 2 woorden uit met het publiek: Thank you. Op zijn Instagram account deelt hij meer: het is cool, met een jaren ’80 vibe. Wat er wel bekend is over Allan? Hij was bouwvakker voor zijn muziekcarriére een sprong maakte, verder werkte hij samen met creative director Ben Swantek, die ook de covers voor de eerste projecten van The Weeknd maakte. In maart 2017 stond hij nog in de Kleine Zaal van Paradiso. Op dinsdag 11 december komt Allan Rayman naar Paradiso Noord.

Allan Rayman
Datum: Dinsdag 11 December
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster